Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام محمدجواد عادل‌پور در آیین عبادی سیاسی جمعه این هفته در مسجد جامع خرمشهر بیان کرد: ما به شهرداری نیاز داریم که در مقابل مفسدان ایستادگی کند ضمن اینکه برنامه‌ای برای تحول شهر داشته باشد.

وی همچنین با بیان اینکه افراد مساله دار نباید در منطقه آزاد اروند جایی داشته باشند گفت: الان فصل انتخاب مدیران و معاونان است و باید اولویت انتخاب مسوولیت پاکدستی، تعهد و مردمی بودن مدنظر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام عادل‌پور با بیان اینکه منطقه آزاد اروند باید مانند دولت سیزدهم میثاق نامه داشته باشد افزود: شرط اساسی پاکدستی، تعهد، مردمی بودن و در کنار آن تخصص می تواند مشکلات مردم را حل کند.

امام جمعه خرمشهر با اشاره به سفر رییس قوه قضاییه و معاونان وی به خوزستان بیان کرد: در سفر اخیر مسوولان قضایی به خرمشهر در نامه‌ای  وضعیت و حال خرمشهر در بخش های مختلف زیرساخت‌ها، خدمات، اشتغال غیربومی، مسایل امنیتی و فسادهای برخی از دستگاه‌های دولتی گزارش شده شهر تشریح شد.

وی افزود: متاسفانه در برخی از دستگاه‌های دولتی فساد دیده می‌شود، که شناسایی و اخراج مفسدان لازمه تحقق عدالت در جامعه است.

حجت‌الاسلام عادل‌پور ادامه داد: امروز در دولت سیزدهم شاهد هماهنگی و انسجام در امور هستیم که امیدواریم منجر به تحقق عدالت در امور شود.

وی همچنین حمله سایبری دشمن را به سامانه سوخت‌ کشور یک فتنه بیان کرد و گفت: یقین بدانید که رژیم صهیونیستی و آمریکا پشت این قضیه هستند که البته با هوشیاری مردم و همت رسانه ملی و حضور میدانی مسوولان به ویژه ریاست جمهوری این توطئه خنثی شد.

امام جمعه خرمشهر همچنین به فرارسیدن روز دانش‌آموز و بسیج دانش آموزی اشاره کرد و افزود: قشر نوجوان و دانش آموزان در پیروزی انقلاب اسلامی و تحقق آرمان‌ها و دفاع از انقلاب اسلامی نقش موثری ایفا کردند.

وی با بیان اینکه ما ۳۶ هزار شهید همچون محمد حسین فهمیده، و بهنام محمدی داریم که در سنین کم به شهادت رسیدند، گفت: ما باید قدر این شهدا را بدانیم و سزاوار است در این هفته همه مسوولان که با دانش آموزان مرتبط هستند، برنامه ای برای تشکل‌های دانش آموزی داشته باشند.

وی بیان کرد: امروز بهترین و موثرترین مبارزه با استکبار جهانی حفظ و صیانت از جوانان در مقابل تهاجم فرهنگی است چون دشمن به شدت برای این قشر از جوانان برنامه دارد و تمرکز کرده است و ما باید ضمن صیانت آنها را تربیت کنیم.

برچسب‌ها خرمشهر طرح های عمرانی خطبه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر طرح های عمرانی خطبه ها خرمشهر طرح های عمرانی خطبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۷۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • تقدیر از کارگران نمونه خرمشهر
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • وضعیت میدان در جنگ شناختی را رسانه‌ها و روایت‌ها تعیین می‌کنند
  • تعیین تکلیف پساب یزد