Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به درخواست‌ها و پرسش‌های متعدد همراهان مؤسسه امام موسی صدر، این موسسه تصمیم به از سرگیری دوره‌ها و سیرهای مطالعاتی آثار امام موسی صدر گرفت. تازه‌ترین دوره این سیرها به کتاب «عبادت یا عبودیت؟» اختصاص دارد که با راهنمایی عادل پیغامی، استادیار دانشکده‌ معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوره با توجه به لزوم توصیه‌های بهداشتی و به جهت مقابله با شیوع کرونا به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

هزینه شرکت در این دوره‌ غیر حضوری سه روزه، ۲۰۰۰۰ تومان است و دانش‌آموختگان در پایان این دوره گواهی الکترونیکی حضور را دریافت می‌کنند. این دوره مطالعاتی از چهارم تا ششم مرداد، ساعت ۱۸ تا ۲۰ در محیط اسکای روم تشکیل خواهد شد. در این دوره تعدادی از مقالات و سخنرانی‌های امام موسی صدر که در کتاب «عبادت یا عبودیت؟» منتشر شده، مطالعه و درباره آنها گفت‌وگو می‌شود. عناوین این مطالب به شرح زیر است:

حج، سفر ایمان در دو بعد آسمانی و زمینی

به پیشواز ایام حج

عید کی ساکت بوده است؟

نادیده گرفتن درد مردم، کفر و الحاد است

پیش به سوی اتحاد و انصاف و اصلاح

ما با خودمان چه کردیم؟

چرا پرچم آرمان خواهی را به دست دشمن سپردید؟

ثبت نام این دوره غیرحضوری به صورت اینترنتی و از سایت فروش آنلاین مؤسسه است. برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

پس از ثبت نام، اطلاعات لازم برای ورود به کلاس برای متقاضیان دوره ارسال خواهد شد. همچنین به مناسبت ایام حج و تناسب مقالات ذکر شده با این ایام، خرید آنلاین کتاب عبادت یا عبودیت؟ شامل تخفیف ۱۰ درصدی خواهد بود. نسخه الکترونیک کتاب نیز در فیدیبو در دسترس است.

کد خبر 4974690 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: امام موسی صدر حج تمتع مطالعه عادل پیغامی ادبیات کودک و نوجوان ترجمه ویروس کرونا گردشگری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تازه های نشر کتاب و کتابخوانی بازار نشر ادبیات جهان رایزنی فرهنگی معرفی کتاب کتاب مرکز فرهنگی شهر کتاب ادبیات داستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت با حضور یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب و علی رمضانی مدیرعامل موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، قائم مقام و سخنگوی این‌رویداد در نیم طبقه شبستان مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

رمضانی در این نشست با اشاره به ارزیابی صورت گرفته از دوره گذشته نمایشگاه کتاب، گفت: امیدوارم این اتفاق به فرایند کار جدیدی تبدل شود. آنچه در دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود، نمایشگاهی به وسعت مرزهای کشورهای ایران عزیز است و تلاش می‌شود اتفاقاتی که در محل گردهمایی [مصلی] رخ می‌دهد، در سراسر کشور فراهم شود که بخشی از اتفاق، بخش مجازی است و بخش دیگر مرهون رسانه‌ها است.

وی با تشکر از ۷۰ دستگاه و نهاد دخیل در برگزاری نمایشگاه، افزود: همه ناشران در بخش مسقف جانمایی شده‌اند و دیگر سازه موقتی نداریم. همچنین عمده کارگاه‌های ساخت و ساز که محل عبور مرور بود، جمع‌آوری و محیط بهسازی شده است.

سخنگوی نمایشگاه کتاب با اشاره به افزایش ۵ هزارتایی پارکینگ‌ها، گفت: با این حال از عموم مردم درخواست می‌کنیم، برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند؛ شهرداری وعده کرده سرفاصله قطارها را کوتاهتر کند. سه درب جدید به مصلی اضافه شده است؛ دو در برای ورود نفرات و یک در برای ورود خودرویی در نظر گرفتیم. در واقع از سه جهت خیابان قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی و اتوبان مدرس، ورودی نفررو و خودروی داریم.

رمضانی با توضیحی درباره شعار نمایشگاه به موضوع گردشگری ادبی اشاره کرد که در این دوره مورد توجه بوده است.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران، همچنین درباره میزان یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید دانشگاه نیز گفت: دانشجویان ۷۰۰ هزارتومان یارانه دریافت می‌کنند که ۴۰ درصد را وزارت ارشاد و حامیان مالی پرداخت می‌کنندو و ۶۰ درصد دیگر را دانشجویان. میزان یارانه استادان نیز ۸۰۰ تومان است که ۵۰ درصد توسط وزارت ارشاد و حامیان و مابقی توسط خودشان پرداخت می‌شود. یارانه در بخش مجازی قابل استفاده است تا مردم بدون دغدغه و احساس محرومیت، این دغدغه را نداشته باشند که نمی‌توانند مسافتی را طی کنند.

رمضانی گفت: مرکز پاسخگویی این رویداد نیز با حضور ۱۰۰ پاسخگو با شماره های ۹۱۰۰۹۸۹۸ درباره نمایشگاه اطلاع رسانی های لازم را انجام می دهند.۸۴ نفر از شهروند خبرنگاران در فرایند نمایشگاه ثبت نام کردند امیدواریم و به سرویش های فرهنگ کمک کنند ۳۰ نفر از نمایندگان رسانه های خارجی نیز در نمایشگاه مستقر هستند شبکه اجتماعی بله و نشان در جستجوی ناشر و نمایشگاه کمک می کنند تلاش می شود با کمک سازمان زیباسازی تبلیغات محیطی در کل کشور پراکنده شود

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران افزود: مشاوره های کتاب در بخش های مختلف شبستان و در بخش کودک مستقر شده و مخاطبان را برای خرید کتاب راهنمایی می کنند. همچنین اجرای برنامه بزرگداشت فردوسی را در تقویم کاری خود خواهیم داشت. غرفه های جوایز ادبی نیز به غیر از جوایزی که در طول سال توسط خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می شوند حضور دارند.

وی در پایان گفت: تا امروز حضور دو هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قطعی شده و ۲۵۰ ناشر نیز در مراحل قطعی شدن حضور خود هستند که اگر حضورشان امکان پذیر نباشد به بخش مجازی اضافه می شوند.

کد خبر 6097191 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • یک جنگ سرد جدید؟ جنگ جهانی سوم؟ / چگونه می توانیم در این «عصر سردرگمی» حرکت کنیم؟
  • اعزام زائر اولی ها به مشهد طی دهه کرامت در ورامین
  • آماده سازی سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران (عکس)
  • پذیرایی «شایسته» از عادل فردوسی پور
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • بر سر سفره بزرگ فقهی، کلامی و عقلی امام صادق (ع)نشسته‌ایم
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در ایام شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • چگونه می‌توان راه و روش امام صادق (ع) را الگو قرار داد؟
  • حال و هوای حسینیه اعظم زنجان در ایام شهادت امام جعفرصادق(ع)
  • امروز انزجار و نفرت علیه صهیونیست‌ها جهانی شده است